info@homespabeauty.nl  |  085-3085889

Wellness

Om een drukke periode op een ontspannende manier af te sluiten, bent u bij het wellnesscentrum van Homespabeauty.nl aan het juiste adres. Op ons park bieden we u verschillende vormen van wellness aan, zodat u ons zonder stress weer kunt verlaten aan het einde van de dag. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan onze heerlijke spa, een verwarmd zwembad om uw baantjes te kunnen trekken of een lekker bubbelende jacuzzi? Dergelijke vormen van ontspanning kosten u normaal veel geld, maar bij ons geniet u dubbel door onze lage tarieven!

candle-807247_640

Wellnessbehandelingen voor uw lichaam

Naast de jacuzzi, de spa en het zwembad, is Homespabeauty.nl een aanbieder van verschillende andere behandelingen op het gebied van wellness. Denk bijvoorbeeld aan een behandeling van uw nagels, uw gezicht of het harsen van uw benen. Hoewel deze behandelingen misschien niet altijd even plezierig aanvoelen, zeker het harsen van uw benen of andere lichaamsdelen niet, wordt uw lichaam weer vitaal en fris! Dergelijke behandelingen worden bij ons altijd uitgevoerd door specialisten op het gebied van wellness, zodat u hier later geen complicaties van zal krijgen.

Daarbij kunt u na een behandeling altijd genieten van een van de andere wellnessvoorzieningen, om de pijn weg te laten trekken.