info@homespabeauty.nl  |  085-3085889

Ontspanning

U heeft wellicht een ontzettend druk leven, met uw werk, kinderen en bijvoorbeeld familiebezoeken en afspraken met vrienden. Overdag bent u veelal op uw werk, in het weekend gaat u naar het voetbalveld met uw zoon en op de avonden doet u het huishouden. Om uw lichaam rust te geven en ook zelf te ontspannen, is een bezoek aan een wellnessresort vaak geen overbodige luxe! Daarbij hoeft deze vorm van ontspannen helemaal niet duur te zijn, als u bijvoorbeeld kiest voor de wellness van Homespabeauty.nl. Bij ons geniet u namelijk tegen zeer scherpe prijzen! Voor welke vorm van ontspanning gaat u? legs-762565_640

Mogelijkheden tot ontspannen

Bij ons heeft u verschillende vormen van ontspanning, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bezoek aan een van onze spa’s of jacuzzi’s. Een jacuzzi is een lekker verwarmd bad, waarin u door de bubbels en fijne aroma van het water heerlijk tot rust kunt komen en kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur van uw werk en bijvoorbeeld het huishouden. Ook een bezoek aan ons zwembad behoort tot de mogelijkheden.

Naast dergelijke vormen van ontspannen, kunt u tevens kiezen voor bepaalde behandelingen. Laat uw gezicht of nagels bijvoorbeeld behandelen door een van onze specialisten, kies voor een massage of ga voor het harsen van bepaalde lichaamsonderdelen.