info@homespabeauty.nl  |  085-3085889

Over ons

Homespabeauty.nl is de plek om helemaal tot rust te komen, als u een drukke periode op uw werk of op andere vlakken achter de rug heeft. Kies bijvoorbeeld voor een lekker avondje ontspannen in ons zwembad, in onze spa of in een van onze jacuzzi’s. Laat uw stress volledig wegtrekken, zodat u er de komende periode weer vol tegenaan kunt! Naast dergelijke manier om volledig te ontspannen en uw drukke leven even achter u te kunnen laten, bieden we u tevens verschillende behandelingen aan op het gebied van beauty. Wat dacht u bijvoorbeeld van een behandeling van uw nagels en gezicht? Zo blijft uw huid vitaal en uw nagels mooi!

Bij ons werken enkel mensen met een ruime expertise in het uitvoeren van verschillende behandelingen, zodat u zeker weet dat u ontspannen bij ons vandaan komt. Hoewel het harsen van bijvoorbeeld uw benen wellicht niet heel fijn is, gebeurt het bij ons op een professionele manier. Zo bent u weer een tijdlang van uw haren af.

Kortom, bij Homespabeauty.nl heeft u alles om uzelf lekker te verwennen en er weer vitaal uit te zien. Wanneer komt u ontspannen in onze jacuzzi’s, in het zwembad of in een van onze spa’s?