Vagina verstrakking crème


Of je nu een bevalling hebt gehad, of als je nu gewoon wat ouder wordt, je zul merken als vrouw zijnde dat de vagina steeds wat minder strak word. Dit komt omdat alles net even iets slapper wordt, zo ook de spieren in de vagina. Dit is natuurlijk niet fijn, en het kan het verwoestend werken voor je zelfvertrouwen. Je wilt immers terug naar vroeger, de tijd waarin je een strakkere vagina had. Gelukkig hebben zie hier iets voor, dit is ook wel een natuurlijke vorm van vagina verjongen. Waar we het over hebben is speciale vagina verstrakking crème, een crème die ervoor zorgt dat alles er weer net zo uit gaat zien als vroeger.

Hoe werkt het precies?

Je hebt waarschijnlijk geen idee hoe dit precies werkt, dit is ook helemaal niet erg. We zullen het je namelijk haarfijn uit gaan leggen. De vagina gel werkt als volgt, het zorgt ervoor dat het weefsel rondom en binnen in de vagina sterker wordt. Maar daar wordt hij toch niet strakker van? Jawel, dit wordt hij wel. Dit komt omdat de vaginaspieren vast zitten aan het weefsel in de bekkenbodem. Door dit weefsel te versterken krijg je dus een strakkere vagina. De spier wordt namelijk opgerekt en als gevolg hiervan gaat ook de huid onder spanning staan. Het uiteindelijke resultaat is dus een strakke vagina. Super handig toch?

 

Zijn er ook andere opties?

Naast deze oplossing zijn er ook zeker nog andere opties denkbaar. De meest bekende is toch wel een intieme operatie, ook wel vagina versmalling genoemd. Daarbij maakt de chirurg de vagina smaller door middel van een kleine ingreep. In de meeste gevallen is dit zo gepiept. Het enige nadeel aan deze operatie zijn toch wel de kosten die vaak al gauw neerkomen op 800 euro. Indien je dat er voor over hebt dan is een afspraak vaak zo gemaakt.

 

Train je bekkenbodemspieren

Wist je dat je met het trainen van je bekkenbodemspieren ook je vaginaspieren traint? Wanneer je deze oefeningen vaak genoeg doet merk je al gauw verschil. Je zult merken dat je de spieren makkelijk kunt aanspannen waardoor je de vagina strakker maakt.