Taylor of Old Bond Street

Als je al een tijdje aan het nat scheren en een scheerkwast gebruikt, zal je vast wel bekend zijn met Taylor of Old Bond Street. Als je net begint met nat scheren is dit de perfecte scheerzeep om mee te starten.

De manier waarop de scheerzeep en vooral het gemak waarmee je een rijk, vol en luxueus schuim maakt is indrukwekkend. Taylor of Old Bond Street zet al sinds 1854 de standaard als het gaat om scheerzeep. Dankzij het lange bestaan van dit prestigieuze merk heb je een ruim aanbod aan geuren. Dus je kan er zeker van zijn dat er iets bij zit waar je van houdt:

  • Amandel
  • Kokosnoot
  • Grapefruit
  • Lavendel
  • Lemon & Lime
  • Pepermunt
  • Rose

High performance scheerzeep

 Geur is natuurlijk leuk, maar performance is het belangrijkste. Wees gerust want met de scheerzeep van Taylor of Old Bond Street haal je iets waanzinnigs in huis. Als je de scheerzeep op de juiste manier opschuimt zal je merken dat je een rijk schuim krijgt zonder dat hij te luchtig voelt. Daarbij is de textuur van je schuim extreem glad, waardoor je scheermes makkelijk en soepel over je huid glijdt.

De gladheid van de scheerzeep word versterkt door het gebruik van glycerine. Glycerine is een simpele suikeralcohol verbinding die helpt bij het hydrateren van je huid. Kort gezegd helpt dus uitstekend tegen een droge en geïrriteerde huid. Glycerine zal je bijvoorbeeld ook tegen komen in de scheerzepen van Proraso en andere populaire merken.

Prijs / kwaliteit

 Taylor of Old Bond Street scheerzepen zijn helaas wel een stukje duurder als bijvoorbeeld de scheerzepen van Prosaso. Maar dit is vooral de initiële aankoop, want je doet rustig 6 maanden met één verpakking. Je hebt namelijk maar een heel klein beetje nodig van de Taylor of Old Bond Street scheerzeep om een perfect schuim te creëren. Dus je zult geen geld verspillen als je voor deze duurdere optie gaat, maar wel genieten van een betere scheerbeurt.