Sokken en ondergoed: wat mannen moeten weten

Sokken en onderbroeken zijn simpele kledingstukken. Wat kan er misgaan? Indien het om mannen gaat, toch nog een hoop! Als kleding styliste zie ik de Nederlandse nog maar al te vaak de mis in gaan met deze fundamentele basis stukken. In dit artikel een aantal tips om mannelijke lezers, en de vriendinnen die wellicht aankopen doen voor manlief, op weg te helpen.

Laten we beginnen met het ondergoed. Nee tenenkrommende quotes en prints op onderbroeken zijn niet leuk. Ballenknijpers zoals ze in de volksmond genoemd worden zijn ook niet in de mode. Opteer simpelweg voor boxershorts, effen, in de kleuren blauw of zwart. Simpel, het lijkt een open deur, maar toch lijkt het nodig om dit te herhalen. Qua merk, kies voor een wat meer verfijnde lijn van onderbroeken en je bedankt jezelf later voor deze keuze. Goedkope onderbroeken van de Nederlandse warenhuizen of  supermarkten daar zitten binnen mum van tijd gaten in en zijn doorgaans niet gemaakt met hoogwaardige materialen die fijn aanvoelen. Een Nederlands topmerk op herenvlak waar je altijd op kunt terugvallen is Ten Cate. Te verkrijgen met gunstige voorwaarden o.a. bij deze webwinkel.

Dan de sokken, op dit moment zijn sneakersokken de voor de hand liggende keuze. Sneaker sokken zijn een fantastische keuze voor mode onbewuste mannen met name vanwege dit feit, de sneaker sokken komen niet boven de enkels uit, dus onzichtbaar in principe het merendeel van de tijd, en wat onzichtbaar is kan ook de look en outfit niet bederven. Fashion flater proof dus die sneaker sokken. Kwalitatieve merken op dit vlak zijn met name Falke, Burlington, Calvin Klein en Hugo Boss. Te verkrijgen hier.  Qua kleuren ben je altijd veilig op sokken vlak met zwart, blauw en antraciet.

Dat was het wel weer. De juiste sokken en ondergoed vinden voor mannen is bepaald geen rocket science, maar houd wel rekening met deze basis regels.