Sieraden om je liefdesband te vereeuwigen

Als je denkt aan de vriendschap of de liefde vastleggen door middel van een sieraad, dan denk je al gauw aan een ring. Deze kan je kopen in een set, zodat je allebei een versie hebt die helemaal matcht. Daarnaast kiezen sommigen er ook voor om deze te laten graveren. Maar wat nou als je het helemaal niet prettig vindt om een ring te dragen? Of als je helemaal geen ring om kunt doen in verband met je werk? Dan zijn er gelukkig nog heel veel andere mogelijkheden.

Je eigen vingerafdruk

Een vingerafdruk is heel persoonlijk. En het wordt steeds populairder om dit in een sieraad te verwerken. Niet alleen in een ring, maar ook in de hanger van een ketting of de bedel van een sieraad. Een idee is om een bedel of hanger met vingerafdruk te laten maken van niet alleen jouw geliefde, maar ook van je kinderen, je kleinkinderen en andere geliefde familieleden. Is zo’n sieraad met vingerafdruk niet helemaal jouw ding? Dan kan je ook een persoonlijk sieraad laten maken met een korte, persoonlijke boodschap geschreven door de ander.

Jullie hebben de tijd

Smaken verschillen. En het is helemaal goed om juist een compleet eigen stijl te hebben. Als jullie helemaal niet van kettingen en armbanden houden, omdat dit te lieflijk is, moeten jullie dus op zoek naar een alternatief. Zoeken jullie iets stoers? Dan zijn horloges ook altijd een optie. Er zijn zelfs stellen waarvan de man bij het trouwen kiest voor een horloge in plaats van een ring. Naast dat een horloge van een goed merk zeker heel wat jaren meegaat, heeft het ook nog een mooie symbolische waarde: samen hebben jullie de tijd.

Samen schitteren

Wil je graag een vriendschapssieraad voor jou en je beste vriendin, maar hoeven hier verder geen persoonlijke teksten op komen te staan? Kies dan een allebei voor een sieraad met dezelfde applicaties. Sieraden met Swarovski steentjes zijn in dit geval een goede optie, deze zijn van goede kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo kies jij bijvoorbeeld voor een ketting met blauwe steentjes en je beste vriendin voor een armband met dezelfde applicaties. Zo kunnen jullie je vriendschap vereeuwigen met een sieraad dat helemaal bij jullie past.