Rust en regelmaat: garantie op een luxe en comfortabele levensstijl


‘Rust en regelmaat’ het is al decennialang het credo voor harde werkers en succesvolle professionals. Tijdig rust nemen en voldoende regelmaat inbouwen, om zelf goed te weten waar we aan toe zijn.

 

Die belangrijke kernwaarden komen op een mooie manier terug in belangrijke investeringen die u kunt doen in uw eigen comfort. Bijvoorbeeld met een buitenbad in de tuin, dat hier netjes aan voldoet. Aan regelmaat door er 1 – 2 keer per week gebruik van te maken. Om te genieten van de fijne momenten in het warme water, maar vooral om de gezondheidseffecten van een stevige massage te ervaren.

 

En rust dankzij het laagste geluidsniveau. In stand-by stiller dan een koelkast en tijdens gebruik nog altijd stiller dan een vaatwasser die staat te draaien. Een belangrijke keuze voor de combinatie van rust en regelmaat, die een garantie biedt op een luxe en comfortabele levensstijl in de eigen tuin.

Fluisterstil op vol vermogen

Een buitenbad met maximale massagekracht gebruikt stevige massagepompen, om de benodigde kracht te kunnen genereren. Dat hoeft aan de andere kant geen verstoring te betekenen van de rust die u graag wilt ervaren. Een goede isolatie voor een minimaal energieverbruik biedt namelijk nog een ander voordeel, namelijk die van een minimaal geluidsniveau.

 

Een massagebad op vol vermogen is op die manier nog altijd fluisterstil. Zonder dat eventuele buren daar last van hebben. En vooral zonder dat u daar zelf last van heeft, zelfs tijdens het gebruik hiervan. Slechts de werveling van het water is te horen, waarmee een massage in bad uitstekend past binnen het credo ‘rust en regelmaat’.

Regelmatig in het buitenbad: in alle rust gemasseerd worden

En dan de regelmaat, als belangrijke aanvulling op het voordeel van rust. Tevreden klanten vertellen hoe het bad hen rust brengt, door zich regelmatig te laten masseren: “Wij hebben een druk leven waarin een moment rust af en toe ver te zoeken is, maar sinds wij onze Silverspas hebben gekocht vinden we onze rustmomenten daar meestal.” Tim Reviers, Herent, BE.
Op die manier draagt een massagebad bij aan rust en regelmaat, gewoon vanuit de eigen tuin. Voor een garantie op een luxe en comfortabele levensstijl. Waarbij het bad nooit meer geluid produceert dan een vaatwasser, zelfs als het massagevermogen maximaal wordt aangesproken. En in stand-by is het bad stiller dan een koelkast, waardoor de ontspannen momenten in de tuin gewoon behouden blijven.