Proraso Single Blade Baardolie

Het Italiaanse Proraso heeft sinds kort haar assortiment uitgebreid met de Single Blade collectie. Onder deze collectie vind je ook verschillende baardoliën. Dus als je op zoek bent naar een kalmerende, sensuele baardolie.. zoek niet verder. De baardolie zit vol met essentiële oliën, die je baard voeden en beschermen. De geuren hebben subtiele aardse noten die ontstaan uit een combinatie van bergamot, cypress, amber, cedar en vetiver.

Betaalbare baardolie

 Naast het feit dat de baardolie van Proraso erg betaalbaar is, is hij ook erg effectief. Door het gebruik van natuurlijke ingrediënten zal je baard sterker en zachter worden. Hij zal zelfs de wildste baarden temmen. Het is een baardolie die vol zit met geweldige oliën, met een geweldige geur.

Hoogwaardige kwaliteit

 Als je op zoek bent naar een baardolie wil je er wel eentje vinden die kwalitatief hoogwaardig is. Je moet dus goede ingrediënten kunnen onderscheiden van opvullers. Kwalitatieve ingrediënten in je baardolie zijn: natuurlijke oliën, vitamine en essentiële oliën. Dingen die worden gebruikt als opvulling zijn parabenen en geuren. Het is ontzettend lastig om een baardolie te vinden zonder geur, maar als je er eentje vind met natuurlijk ingrediënten zullen die het negatieve overschrijven.

Ingrediënten  

 Het mooie aan de Proraso baardolie is dat de geur uit de oliën komt en niet apart word toegevoegd. Een aantal van de hoogwaardige oliën die in de baardolie zitten zijn:

  • Avocado olie
  • Walnoot olie
  • Zonnebloem olie
  • Macadamia olie
  • Essentiële olie

Met deze ingrediënten weet je zeker dat je een baardolie hebt die goed is voor een gevoelige en droge huid. Bovenstaande oliën zijn allemaal geschikt voor het versterken, beschermen en hydrateren van je haar en huid.