Oorbellen tips om de show mee te stelen

Voor mij vormen oorbellen zo een beetje het meest belangrijke accessoire. Ik bezit inmiddels wel zo een 400 paar oorbellen. Iedere dag van het jaar kan ik dus andere oorbellen in doen en eerlijk gezegd doe ik dit ook wel. Enfin, voor iedere gelegenheid en situatie zijn er wel geschikte oorbellen, maar het is wel zaak om ook op de hoogte te blijven van wat hot en happening is. In dit artikel delen we een aantal tips om de show te kunnen gaan stelen met oorbellen.

Ten eerste zien we dat oorbellen ringen met de dag populairder worden. Dit zijn simpele oorbellen met ringetjes. Vrij minimalistisch, maar stijlvol. Ze zijn er in allerlei soorten en maten, maar meest populair zijn op dit moment de zilveren oorbellen ringen. Ben je meer van het goud dan mag dat echter ook.

Tweede trend zijn de Ibiza stijl oorbellen. Dan moet je vooral denken aan oorbellen met alternatieve materialen zoals veren. Ibiza oorbellen zijn beduidend extraverter dan oorbellen ringen. Draag ze dus ook zeker niet naar werk of andere formele gelegenheden dat zal je niet in dank worden afgenomen! Ibiza oorbellen zijn meer voor festivals en voor een terrasje pakken e.d.

Derde trend zijn dan de dubbel dots oorbellen. Dit zijn oorbellen die in principe twee kanten hebben die je kunt afwisselen. Zo kun je op je werk een bepaalde look hebben, en die dan veranderen wanneer jullie na het werk nog even een borrel doen o.i.d. Bijna als een kameleon zeg maar!
Double dots oorbellen zijn doorgaans zeer kleurrijk, bekijk hier een paar voorbeelden.

Ten slotte, de parel oorbellen nemen ook toe in populariteit vanwege de daling van de kosten van parel. De parel oorbel is een stuk toegankelijker dan in het verleden dus in principe kan iedereen zich deze nu veroorloven.