Natuurlijke huidverzorgingsproducten van olijven


Waarschijnlijk wil iedereen wel een egale en zachte huid, alleen heeft niet iedereen dit helaas. Door middel van bepaalde huidverzorgingsproducten kun je ervoor zorgen dat jou huid wel een stuk egale en zachter wordt. Een soort verzorgingsproducten worden gemaakt van olijven. Verzorging met olijven is één van de oudste verzorgingsproducten, het werd namelijk al gebruikt door de Egyptenaren en de Grieken. De olijven voelen lekker zacht en fijn aan waardoor jou huid een stuk rustiger en zachter eruit komt te zien. Bij het reinigen van je huid hoort ook je gezicht, al draag je geen make-up dan nog is het belangrijk je gezicht goed te verzorgen. In de lucht zitten namelijk allerlei stofdeeltjes en viezigheid dat op je gezicht komt en om te voorkomen dat die de poriën verstoppen dien je ze te verwijderen door aan het einde van iedere dag je gezicht goed te wassen en te verzorgen.
Hoe wordt de olijfolie voor verzorgingsproducten gemaakt
Olijven worden meestal van november tot januari geoogst, afhankelijk van de soort olijven. Voor de betere olie worden de olijven vaak met de hand geplukt. Olijven die van de boom gevallen zijn, worden niet gebruikt, zij zijn te rijp. Door middel van een aantal stappen worden de takjes en blaadjes verwijderd en worden de olijven gewassen en gemalen tot pasta. Olie kan worden gewonnen uit pasta, dit kan op twee manier namelijk door te persen of te centrifugeren. Olijven voor verzorgingsproducten worden op de zelfde manier gewonnen als dat het bijvoorbeeld voor olijfolie wordt gemaakt. De olijven worden namelijk geperst waardoor je er als het ware sap aan overhoudt. Deze sappen kun je gebruiken voor meerdere dingen, waaronder dus voor huidverzorging producten. Olijfolie wordt gemaakt met onder ander oliezuur. Daarnaast bevat het ook palmitinezuur en verzadigd verzuur. Olijfolie is goed voor de huid omdat het een gunstig effect heeft in het bloed.
De soorten huidverzorgingen
Er zijn in totaal twee soorten huid verzorgingen namelijk lichaamsverzorging en natuurlijke gezichtsverzorging. Voor beide verzorgingen zijn er andere producten te verkrijgen. Ieder mens heeft een andere soort huid, het is daarom erg belangrijk goed te kijken naar welk product er het best bij jou past, dit omdat er veel verschillende soorten verzorgingsproducten zijn. Er zijn veel verzorgingsproducten zo heb je namelijk zeep, body crèmes, douchegels, scrubs en nog meer producten. Langzamerhand komt voetbalsem van o-lijf-care.com steeds meer in trek. Door middel van al deze soorten huidverzorging kun je ervoor zorgen dat jouw huid lekker egaal en zacht wordt. Voor het gezicht zorgt elke huidverzorging weer voor iets anders, zo kun je met het ene product de puistjes verminderen en dient het andere product weer om vocht in te brengen, zo is er voor iedere gezichtsbehandeling de juiste verzorgingsproducten.