Huis kopen in Costa Blanca? Casa Las Dunas helpt


Witte stranden, helder blauw water, prachtig weer en het gevoel altijd op vakantie te zijn. Wie wil dat nou niet? U weet het nu zeker: u wilt een huis kopen aan de Costa Blanca. Maar wel met behulp van een Nederlandse makelaar. Dat kan! Casa Las Dunas helpt u graag met het vinden van uw droomhuis aan de Costa Blanca.

Nederlandse makelaar in Spanje

U wilt een huis kopen aan de Costa Blanca, maar heeft hier wel hulp bij nodig. Logisch! Wij raden het ten zeerste af om op eigen houtje een huis te kopen in Spanje. Veel zaken zijn anders geregeld dan in Nederland, dus hulp van een ervaren makelaar is wel zo verstandig. Daarnaast zit u vaak met een taalbarrière. Casa Las Dunas spreekt vloeiend Spaans én Nederlands en kan u dus als geen ander helpen bij het kopen van een huis aan de Costa Blanca. Casa Las Dunas neemt u alle zorgen uit handen en begeleidt u van A tot Z. Met kantoren in zowel Spanje als Nederland, staat u altijd in direct contact met uw makelaar. Om het overzichtelijk te houden, is er namelijk één makelaar die u helpt.

Huis bekijken in Spanje

Heeft u via ons of via andere kanalen uw droomhuis gevonden aan de Costa Blanca? Dan wilt u deze natuurlijk bezichtigen! Casa Las Dunas helpt u niet alleen bij het kopen van een huis aan de Costa Blanca, maar gaat ook met u mee tijdens de bezichtiging. Sterker nog: ze regelen de gehele bezichtigingstrip. Op het moment dat het u uit komt regelen zij uw vliegreis naar Spanje, de transfer van en naar het hotel en de overnachtingen. Op het moment dat u in Spanje bent, gaat u eerst naar het hoofdkantoor in La Marina. Hier ontmoet u uw makelaar ‘in het echt’. Daar bespreken jullie de gehele bezichtigingstrip. De volgorde van de bezichtigingen van de huizen in Spanje wordt besproken. Wilt u het huis aan de Costa Blanca kopen? Uiteraard staat Casa Las Dunas ook dan voor u klaar.

‘Ik wil mijn droomhuis aan de Costa Blanca kopen!’

U heeft hem gevonden: uw droomhuis. Samen met de Nederlandse makelaar van Casa Las Dunas bent u gaan kijken en u gaat ervoor. Dan moeten er een aantal zaken geregeld worden. Casa Las Dunas stelt een reserveringscontract voor u op. Hierdoor wordt het huis onder voorbehoud van het onderzoek van de markt gehaald. U betaalt daar €3000,- voor. Tijdens het onderzoek kijken ze hoe het zit met het perceel en de grond. Blijkt dat er toch valse voorwaarden aan verbonden zijn? Dan krijgt u uiteraard de €3000,- euro terug. Ook als het allemaal goed blijkt, helpt Casa Las Dunas u verder om de financiële voorwaarden in Spanje rond te krijgen.

Kortom; bent u op zoek naar een Nederlandstalige makelaar in Spanje die u kan helpen met het kopen van een huis aan de Costa Blanca? Dan bent u bij Casa las Dunas aan het goede adres. U kunt ze via het contactformulier bereiken voor meer informatie of om ze in te schakelen voor het zoeken van een woning.