De kleding trends van zomer 2018


Het duurt niet lang meer voordat de zomer aanbreekt. De tijd van zomerse jurkjes, rokjes, shirts en korte broeken. Welke kleuren zijn deze zomer hot? En wat kan echt niet meer? Want je wil er deze zomer natuurlijk wel weer fashionable uitzien. De kledingtrends van 2018 lees je hier. Zo kun je kleding tegenwoordig dragen van kantoor tot aan het uitgaansleven, is de kleur geel dé kleur van deze zomer en zijn heuptassen weer helemaal terug van weggeweest.

Kleding voor ieder moment van de dag

De kledingstijl die dit hele jaar terug zult zien is kleding dat op ieder moment van de dag kan. En hoe handig is dat? Kleding die je aan kunt naar kantoor, maar ook als je uitgaat of als je van plan bent een dagje weg te gaan. De kledingstijlen worden steeds meer gemixt. Denk aan sportieve sneakers gecombineerd met een nette pantalon. Wij zijn ontzettend blij met deze ontwikkeling. Ga je na het werk eten met vrienden? Dan hoef je je tegenwoordig niet meer om te kleden. Netjes combineren met stoer kan gewoon.

Yellow it is

Geel, geel en nog eens geel. Deze gedurfde, zomerse kleur mag niet in jouw garderobe ontbreken!  Wie wordt nu niet vrolijk van deze kleur? Net als de zon staat de kleur geel voor energie en optimisme. Ook wordt het vaak gekoppeld aan wijsheid, hoge intelligentie en een groot denkvermogen. Maar we horen je denken: de kleur geel staat mij helemaal niet. Natuurlijk kun je de kleur geel dragen. Zorg er alleen voor dat het past bij de rest van de outfit. Draag bijvoorbeeld een vestje of een sjaal in de kleur grijs. Moeten we je nog meer overtuigen?

Heuptassen zijn hot

Naast de bovenstaande nieuwe kledingtrends zijn heuptassen weer helemaal terug van weggeweest. In de jaren 80 en 90 wisten ze het ook al, heuptassen zijn hot. Deze schattig tasjes zien er ontzettend leuk uit en ze zijn ook nog eens ontzettend praktisch. Net als een riem gesp je de tas om je heupen vast. Je telefoon en portemonnee hebben het ideale formaat om opgeborgen te kunnen worden in een heuptas. Daarnaast maakt het je outfit helemaal af.