De beste sauna vinden doe je zo

We hebben allemaal ontspanning nodig en naast dat we het nodig hebben is een dagje ontspanning natuurlijk ook ontzettend fijn. De meest optimale manier om helemaal tot ontspanning te komen is door het bezoeken van een sauna. Gelukkig zijn er in Nederland erg veel wellnessresorts, maar door het enorme aanbod kan het al snel moeilijk worden om de juiste uit te kiezen. Wij helpen je op weg met een aantal adviezen om de juiste voor jou te vinden.

Waar ben je naar op zoek?

Het klinkt als een hele logische en voor de hand liggende vraag, maar denk goed na over waar je precies naar op zoek bent. Is jouw voornaamste reden, om naar een wellnessresort te gaan, om helemaal tot ontspanning te komen of wil je er simpelweg een gezellig dagje uit van maken met je partner? 

Op deze manier kun je al snel veel verschillende locaties filteren en een veel kleiner aantal aan verschillende locaties overhouden. Voor een dagje uit kun je altijd naar een van de grote sauna’s in Nederland, zoals Elysium, Thermen Bussloo of natuurlijk nog veel en veel meer.

Wanneer je puur en alleen wilt ontspannen dan kan het slim zijn om voor een kleine sauna te kiezen waar je ook minder drukte aantreft. Ook wordt er dan aangeraden om niet op badpakkendag naar de sauna te gaan. Over algemeen is het op een badpakkendag een stuk drukker. Ook hebben de meeste sauna’s slechts 1 dag in de week waarop het badpakkendag is, wat ook meteen de reden is waarom het die dag drukker kan zijn.

Zoek in je omgeving

Online zijn er tal van sites die sauna’s aanbevelen, waardoor je soms dezelfde sauna meerdere keren ziet worden aangeraden. Het is dan makkelijk om de keuze te maken om een sauna te bezoeken die het vaakste wordt aangeraden.

Maar vaak is er dichtbij jou in de omgeving ook genoeg te vinden. Vergeet niet bij jou in de omgeving te zoeken, want websites die de beste sauna’s aanbevelen houden geen rekening met de locatie waar jij woont. Het geld dat je bespaart op het reizen naar de andere kant van Nederland kun je dan misschien wel gebruiken voor een extra massage of misschien kun je een arrangement afnemen om helemaal tot ontspanning te komen. Een handige manier om bij jou in de buurt te zoeken kan via WellnesscentrumNederland.nl. Hier vind je een handige kaart met welke sauna’s er in de omgeving zijn. Per sauna is veel informatie te vinden om een keuze te maken.

Maak slim gebruik van aanbiedingen

Een andere manier om het maximale uit je bezoek te halen is door slim gebruik te maken van aanbiedingen bij sauna’s. Online zijn er talloze kortingsacties, maar je kunt ook kijken naar de beschikbare arrangementen. De ene sauna kan op deze manier veel meer bieden dan een andere sauna, waardoor je toch misschien voor een sauna kiest waar je anders niet voor had gekozen.