De beste home spa beauty dag ziet er zo uit


Eens in de zoveel tijd is het enorm belangrijk om een heerlijke beautydag voor jezelf in te plannen. Even helemaal niks aan je hoofd, gewoon ontspannen en genieten. Helaas zijn door alle maatregelen een hoop uitstapjes niet meer mogelijk. Niet getreurd! Ook thuis kun je een heerlijke home spa beauty dag voor jezelf organiseren. Benieuwd hoe zo’n beautydag er thuis uitziet? We geven je graag een aantal tips. 

Time to relax

Zo’n dag begint ‘s ochtends al, wanneer je nog niet eens jouw ogen geopend hebt. Je hoeft vandaag namelijk helemaal niks; tijd om uit te slapen. Er zijn mensen die meteen tot een uur of twee ‘s middags kunnen slapen. Dat is lekker, maar misschien niet helemaal wat je voor ogen had. De dag is dan zo goed als weer voorbij. Zet in zo’n geval wel een wekker. Als je normaal gesproken om half 7 ‘s ochtends uit bed stapt om je klaar te maken voor een dag werken, dan is 10.00 uur een mooie tijd om wakker te worden op je home spa beautydag.

Mediteren

Misschien vind je het een beetje zweverig, maar door een meditatiemoment kom je meteen in de relaxstand. Probeer het daarom eens uit. Maak je bed op, steek wat kaarsen aan in de slaapkamer en zet een rustgevend muziekje op. Bij mediteren draait het om je ademhaling. Houd je rug recht, adem 4 seconden diep in, houdt dit 4 seconden vast en adem 8 seconden uit. Herhaal dit net zo vaak totdat er rust is in dat drukke koppie. 

Haal de juiste spullen in huis

Bij een home spa beauty dag kun je denken aan een lekker haarmasker, gezichtsmasker, voetenbadje en misschien kunnen jouw nagels ook wel een nieuw kleurtje gebruiken. Bedenk daarom goed wat je allemaal wilt gaan doen op je vrije dag en zorg ook dat je daar de juiste producten voor in huis hebt. Wil je jouw nagels gaan lakken, maar zitten er nog resten oude nagellak op? Handig als je dan nagellakremover in huis hebt.

Online shoppen

Wij vrouwen zijn dol op shoppen en houden van nieuwe kleren. Maar je bent in een home spa beauty dag, dus je hoort eigenlijk de deur niet uit te gaan. Juist daarom heb je meer tijd om eens online te kijken naar de nieuwste fashion trends! Kijk eens naar merken die nog niet bekend zijn bij jou. Zo kwam ik tijdens mijn home spa beaty dag het merk Lofty Manner tegen. Ik was zo enthousiast geworden over hun collectie, dat ik gelijk een aantal items besteld heb! Het voordeel was dat het gewoon bij mij thuis bezorgd werd en ik het op mijn gemak, op een tijdstip dat het mij uitkwam, uitgebreid kon passen. Ideaal! 

Geniet!

Vergeet niet om te genieten. Moet er eigenlijk gestofzuigd worden? Dan kan vast morgen wel. Vandaag draait het om jou en waar jij zin in hebt!