info@homespabeauty.nl  |  085-3085889

Harsen

Hoewel veel mensen er tegenop zien, kan harsen zorgen voor onder meer mooiere benen. Wat is er immers vrouwelijker, dan heerlijke zachte en haarloze benen? Wanneer u dit probeert te scheren, zult u al snel last krijgen van stoppeltjes. Het lijkt hierdoor alsof u aan het dweilen bent met de kraan open, een dag later zult u zich immers opnieuw moeten scheren. Zeker in de zomer is dit erg vervelend, als u geregeld een korte broek of bikini aan heeft. Bij Homespabeauty.nl bent u van harte welkom voor het harsen van uw benen of andere lichaamsdelen. Waarmee kunnen we u helpen?

Harsen van uw benen

Harsen wordt gezien als een tijdelijke manier van haarverwijdering, omdat de haren ook na het harsen na een bepaalde tijd weer zullen aangroeien. Echter is de manier waarop uw haren aangroeien anders dan bij het scheren, doordat u na het harsen zachte haarpuntjes op uw benen krijgt. Deze voelen anders aan, dan de veel hardere stoppels na het scheren.

Bij het harsen wordt gebruik gemaakt van een vloeibare vorm van hars, wat na het opstijven ervan in een keer van uw benen wordt getrokken. Hoewel dit tijdelijk zorgt voor een vervelend gevoel, zult u er op langere termijn veel plezier aan beleven. Haren die tijdens het harsen zijn verwijderd groeien over het algemeen pas na 3-8 weken weer aan.