info@homespabeauty.nl  |  085-3085889

Gezicht

Men zegt wel eens dat uw gezicht het visitekaartje van uzelf is, het straalt bijvoorbeeld uit hoe gelukkig u bent, het kan zorgen voor autoriteit, enzovoorts. Om er goed en gezond uit te zien, is het aan te raden om uw gezicht eens in de zoveel tijd te laten behandelen. Dit kan bijvoorbeeld bij een schoonheidsspecialist, maar ook bij de specialisten van Homespabeauty.nl. Een behandeling van uw gezicht zorgt er bij ons niet alleen voor, dat uw gezicht er nog vitaler en fraaier uitziet, ook komt u bij ons volledig tot rust. Wat is er immers lekkerder dan een massage van uw gezicht, wat u lekker zal laten ontspannen!

pretty-woman-635258_640

Een gezichtsbehandeling uitvoeren

Een behandeling aan uw gezicht kan op verschillende manieren, u kent het wellicht van de schoonheidsspecialiste. Zo kunt u een massage van het gezicht combineren met een grondige reiniging, waarbij dode huidcellen verwijderd worden en ook uw verstopte poriƫn geopend worden. Kleine ontstekingen op uw gezicht worden hiermee verwijderd of voorkomen. Dergelijke behandelingen zijn absoluut niet pijnlijk, integendeel zelfs.

Om ook de rest van uw lichaam te laten ontspannen, kunt u naast een behandeling aan uw gezicht bijvoorbeeld kiezen voor een bezoek aan een jacuzzi of spa van Homespabeauty.nl.